DE PITSTOP PUTTEN

DE PITSTOP PUTTEN Cafetaria - Lunchroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 766 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pitstop Putten. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 11:40 Slappe, niet gare friet en we moesten super lang wachten voordat het bezorgd werd.
5 aug 2022 om 13:34 Prima weer netjes verzorgd.
25 jul 2022 om 14:15 Prima, lekkere verse frites en een keurige saté,
22 jul 2022 om 17:55 Echt super lekker weer
21 jul 2022 om 19:44 Lekker patatje eten dachten we, om 14.30 al besteld dat we het om 17:30 wouden hebben.17;50 werd er pas bij ons aangebeld. Ook had ik een lekker frikandel met satesaus besteld dacht ik. Maar de satesaus was niet aanwezig, ik bestel hier niet meer.
17 jul 2022 om 13:02 Het eten qas prima. De tijd tussen bestelling en leveringen was lang en ook nog 10 minuten later dan aangeven
16 jul 2022 om 14:36 De friet was koud en de kwaliteit van de saterol was matig. Loempia en panini waren top
8 jul 2022 om 22:20 Eenvoudig besteld. Geleverd binnen verwachte tijd. Het eten was ok. Echter geen mosterd en mayo mee geleverd. Prima service als je snel iets wilt eten
8 jul 2022 om 13:34 Lekkere frites, evenals de andere culinaire versnaperingen tnx
6 jul 2022 om 21:57 40 minuten later bezorgd dan aangegeven
2 jul 2022 om 14:25 Prima kwaliteit, warm en lekker vlot bezorgd.
1 jul 2022 om 23:26 Mijn bestelling werd 25 minuten later bezorgd.